Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Nail nalepke kvadratov - in krožni vzorci - grafični pisane nohtov umetnost
Podrobnosti
+

Z nalepko karoserija nohtov in Krožni vzorci postane otroška igra nohtov design. Motivov so lepljeni samo na žebelj in zaprti. Posamezni motivi, je v različnih barv so na voljo, lahko za različne združuje edinstveno nail art kreacije.
Pred uporabo nalepk za nohte so nohtov, kot ponavadi pripravljeni biti. Ko natančna manikuro naravnih nohtov, nato pa bo žebelj v želeni obliki vložena in lahko napolniti. Na Model lahko nohtov je zgrajen kot običajno z akril ali gel in v obliki prinesel. O je čista, brez prahu in suhih nohta, je lahko zdaj Nohtov nalepke kvadratov - in krožni vzorci lahko zaljubljen. Izbrani predmet bo skrbno odštejejo od film - na primer s parom pinceto - in na nohtov set up. Odgovornost je ustvaril nežno s pritiskom. Je, da Nail art z živahno-barvne nohtov tetovaže končan, lahko nohtov zaprti. Nadlak je idealen, pa tudi na Jasno določiti nalepk za nohte in nohtov z dolgotrajno sijaj potegnite.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna