Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nailart pajčevino - nenavadnih oblik za lep nohte
Podrobnosti
+

Nail art Nastavi spletni pajek fine mrežno strukturo na žebelj. Kot poln kritje okrasitev ali v kombinaciji s francoskimi jedmi šarmanten učinke se lahko doseže. Omrežje bo zmanjšal v obliko in vključena v modeliranje z akril ali gel.
Uganjati to, naravnih nohtov je pripravljen kot ponavadi. Po nanosu temeljni, osnovni in kontaktno plast za zaščito naravnih nohtov pred barvanjem nohtov Vstavi spletni pajek v enem dodatne plasti gela. Oblike otrdi gel in sedeti kot stabilen in dobro zavarovana v okviru modeliranja. Web spider's se lahko uporablja s prosojno ali obarvani tudi model linijskih materialov, glede na kombinacijo, ki je diskretno pojavijo neokusen učinke. Tudi, ko uporaba akril kot model mesto material, ti delujejo. Končnih modelov je umetnih nohtov. To koneati s tesnilnih plasti, na primer z nadlak. Po zdravljenju in čiščenje z čistilec je model položaj žebelj v visoko in dolgotrajno sijaja in praske in break-dokaz zapečatena.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna