Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Nail Art
Glamour nohtov folijo Tiger za nail art v različnih barvnih kombinacijah

Podrobnosti
+

Glamour nohtov folijo od nded je primerna tudi kot element nail art v akrilni tehniki za gel modeliranja. To je mogoče uporabiti za polno kritje nohtov design ali kot pametna lovilec v okviru modeliranja. Tudi na naravnih nohtov, film moči obstati lahek privezati v veliko različic.
Pred uporabo folije art nohtov na naravne ali umetne nohte mora ta prinesel v obliki, če je potrebno, po vzoru in temeljito očistiti. Še posebej na popolno odstranitev finih delcev je pozornost. Čistejši od naše nded online obseg je idealna za to. Po ob izbrani ustreznim popravkom nohti za nohte, skrbno potegnil off prenos trak in glamour nohtov folijo ustanovi. Samo, če je odlično postavljena na tankih rezin samolepilnim trakom, pritisnite trdno. V nekaj trenutkih, spektakularen Nailart priklical tej tehniki, a takrat uporabljajo tesnilni gel nohtov folijo ostaja varno v mesto.
Naš poseben tip za uporabo nohtov folijo na naravnih nohtov: film se segreva s fenom ona umakne kot sama gladko in popolnoma ustreza površini nohta.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna