Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nohtov tetovaže francoskem slogu okraski srebrna - francoski Nailart
Podrobnosti
+

Nohtov tetovaže francoskem slogu okraski srebrna bi francoski si čisto nov na naravne in umetne nohte. Srebro Okraske lahko zaljubljen do konice nohtov in z veliko več Nail art, elementi se lahko kombinirata. Ali naravne ali umetne nohte, akril ali Gel, modeliranje, srebrno francoski nalepke so vedno dobra izbira.

Tako, da slog nohtov tetovaže francoski okraski srebrna dolgo drži na žebelj in optimalno pride v veljavo, žebelj je pripravljen kot ponavadi. Na Naravnih nohtov je vložila predlog za modeliranje in obnovili z akril ali gel. Izbrani nohtov nalepke bo postavljena na končnega žebelj motiv in rahlo potlačen, vso odvečno količino s a pila ali a Striženje nohtov se odstrani. Ena ponuja dolgo drži na žebelj končni pečat kot konča. Ta ukrep je tudi Če nail art nalepke naravnih nohtov. tukaj na primer jasno plašč, je priporočljivo zaščititi nohtov in nail tatoo in zagotavlja dolgotrajen sijaj.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna