Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 149 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Pisala
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Pisala

Slikati kot umetnik. Najbolj tenke črte na majhnih površinah, filigranske podobe in predmeti, ki jih izdelamo v podrobnosti in jih vendar dobimo na noht – to je nohtna umetnost. Čopiči in druga podobno velika orodja nam pri tem niso v pomoč – nohtna umetnost zahteva tako tanke črte, da pričaramo motive na noht le s tako imenovanim Penom. Pen je 10 ml steklenička napolnjena z lakom, opremljena z drobno kovinsko konico, ki omogoča zelo natančno delo na majhnem nohtu. Seveda si lahko na nohte nalepite drobne motive, ki so že predizdelani v obliki nalepk ali bindisev – vendar so ročno naslikani motivi lahko lepši. Na voljo vam je 48 različnih barv. Pen dobite v izvedbah od enostavnega enobarvnega laka, kakor tudi v metalnih, svetlečih ali večbarvnih izvedbah.

Peni prihajajo neposredno od proizvajalca. Zagotavljamo vam dobro kakovost in izdelke, ki v vsakem pogledu ustrezajo evropskim standardom. Pen je enostaven za uporabo, ker dovoljuje najbolj fine poslikave z barvnim lakom na umetne ali naravne nohte. Za to, da na nohte pričarate majhne čudeže s temi svinčniki, ni potrebnega posebnega talenta ali izobrazbe. Potrebujete le nekaj domišljije in mirno roko. Ali pa se prepustite nohtnemu umetniku/ci v salonu, ki bo za vas izvedel/la slikanje, kajti Pen je v salonih nepogrešljiv.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna