Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Naprave / Ektrični brusilnik za nohte
Promed de luxe
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Vložitev je eden izmed najpomembnejših delov nohtov design. Tudi manikura in pedikura so naloge, ki zahtevajo vložitev. Naša Promed 620 de luxe je idealna rešitev za profesionalno delo.Naprava je "Izdelano v Nemčiji", in je zasnovan tako, da je idealen tudi za začetnike. Deluje hitro in učinkovito. Zaradi svojih majhnih dimenzij, se lahko uporablja tudi kot pripomoček 2. ali se lahko jemlje s pri obisku stranke.Novost te naprave je univerzalna naprava, ki določa smer in hitrost.Knop je končal s penečim biser in ima varnostni postanek.Varnostni postanek obrne na napravi samodejno, če je hitrost postane prehitro ali datoteka s katerimi se sooča preveč pritiska ob vložitvi.

Promed 620 de luxe ima prostor za varčevanje, nove in inovativne oblike. Prav tako lahko spraviti na vsaki mizi brez problema.Beli primer in peneče kos lila kazalec se bo vklopil v vsak okolici.Naprava ima tudi podporo za ročno kosu.Datoteka je s samo napravo, ročno kos, ročne brisače, držalo, najlon krtačo, 30 kape, napajalnik in priročnika.

Ti bodo več kot zadovoljni z lahkoto dela, da se lahko ta naprava doseči. Naj vas prepriča 620 Promed, boste love it!

navodila
+

Zaradi svoje majhnosti je najbolj primerna kot nadomestna naprava ali za obiske na domu.


Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4
Prehľad
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna