Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Naprave / LED CCFL UV svetilka
CCFL-svetilka NAIL-EON, UV LED in geli
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Naprav, kot so UV svetilka nohtov Studio vključuje čistoče, higiene in pravilno orodje nujno v kozmetičnem salonu. Drugače, lahko ni pravilno nohtov modeliranje modela. Cevi, ki se nahajajo v svetilke, je treba zamenjati po določenem času. To ni le zamudno, je lahko precej drago. Naše NAIL-EON CCFL svetilka je odlična alternativa. CCFL tehnologija je tehnologija, ki se uporablja tako imenovani hladna katodna cev. To je življenjsko dobo 30.000 ur. Zamenjavo cevi naprave tako oddaljena. Poleg svoje dolgoživosti, ona je tudi zelo gospodarno. Prihranite do 40 % energije v primerjavi s konvencionalno UV svetilko z UV svetilko. Posebna stvar na naše NAIL-EON CCFL svetilka je, da vse UV geli in tudi LED geli lahko otrdi. To tovarna veliko bolj učinkovito in strdi v geli v polovico časa kot njihovi kolegi konvencionalne. Vendar je predpogoj, da pa je naprava pravilno in točno v sredini. Za zagotovitev, da ozdravi prosim ekstra gel za palec. Tako da gel je popolnoma ozdravljen, CCFL cevi se nahajajo pod kotom, vstran in nazaj nagnjeno v ohišju. Ne pozabite, da ste predgretje svetilko 90 do 120 sekund pred prvo uporabo dan za doseganje najboljših rezultatov.

Zaradi kota palec v CCFL svetilka, gel lahko spuščajo in ni pravilno sušeni palec. Zato priporočamo, da palec ločeno, da se strdi.
 

Dimenzije
+
0.16 Meter (m)
0.184 Meter (m)
0.07 Meter (m)
Pečat
+
navodila
+
Palci se v tej napravi za strjevanje sušijo posebej.
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.3
Prehľad
5
6
4
15
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna