Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Naprave / LED CCFL UV svetilka
NAIL-EON UV svetilke zamenjava tal - rezervni deli za svetlobo, strjevanje enota

Podrobnosti
+

Na domu, vam model nohtov z gel tehnologijo in imate vse pomembne nohtov design orodja pri roki za to? Je samo tisto, kar vas skrbi zdaj, je združljiv nohtov-EON UV svetilke zamenjava talne. To slučajno krat odmori vas do vaša luč strjevanje napravo, morate kupiti napravo ni popolnoma nov nohtov salon. Tal za NDED UV-svetilke, se lahko zamenja in lahko po želji v barvah srebrni ali beli ogledalo leče se uporabljajo v napravi. Ta zemlja je primerna tudi za naprave, ki ne odraža v dnu. Je za čiščenje po modeliranje nohtov, ali bolj enostavno Zamenjaj UV svetlobe cevi, zložljiva tla krožnik prednost. Poleg tega omogoča boljše in lažje zdravljenje nohtov z UV gel na nogah. Ga umaknili, morajo pobrati prste off plošča, ampak potisno ploščo preprosto prsti naprej. Taka tla so vedno idealne kot fiksne police v UV svetlobo strjevanje enota za roko in nogo. Odločijo za svetlobo, strjevanje enote iz naše trgovine ali ga imate že nas je naročilo čno tudi enako zamenjavo talne, nohtov studijske kakovosti zvoka, in po nizki ceni.

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.75

Prehľad

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna