Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Naprave / Miza luči
Delovnem mestu svetilka NAIL-EON je ekonomično in je svetlo lit, hkrati
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Higiene in čistoče, mora biti prva prioriteta v nohtov design in žebelj moda, ki lahko vključujejo tudi vadbo in pravega materiala, kot tudi orodje za najbolj pomembnih točk. Opremo in delo luči vključujejo veliko nohtov salon na vsaki mizi. Svetilka je najpomembnejši posoda na delovno mizo. Za nohte in oblikovanje nohtov, pravi luči je bistveno za odlično delo. Naše NAIL-EON svetilko na delovnem mestu vam zagotavlja optimalne pogoje za delo in bo lahka pot do krasen model plasti. LED lučka brez bleščanja in nizkimi sevanjem. Svetlo bela LED tehnologije doseženi vrednosti izpostavljenosti, kot so samo poletni. Torej, celotno namizje lahko popolnoma osvetljena. Svetilke imajo to prednost, da se razvije toplote LED. Že vnaprej pa so zato določen za nohte, ker ni nevarnosti opeklin. Za nohte stilisti in strank, delo pod svetilko je prav tako prijetno. Saj ni prahu privlači svetilka, sama, čiščenje je enostavno in obstajajo nobenih negativnih učinkov. UV-gel lahko da ne strdi manjka toplota. Ponujamo vam izdelke najvišje kakovosti, ki izpolnjujejo visoke zahteve evropskega standarda. Glej za sebe in ne zamerijo to slaba razsvetljava na vaši mizi. Pustila svetlobe Pojdi na naše NAIL-EON svetilko na delovnem mestu.

Dimenzije
+
0.754 Meter (m)
0.319 Meter (m)
0.068 Meter (m)
navodila
+
Ker svetilka ne privlači prahu, je čiščenje enostavno in preprosto. S to delovno svetilko se lahko popolnoma osvetli celotna delovna miza.
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.9412
Prehľad
5
16
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna