Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Naprave / Odsesavanje

Odsesavanje

Prah vrečke za zbiranje zamenjava Odsesavanje Prah vrečke za zbiranje zamenjava
0,49 € *
0,49 € / 100 g
NAIL-EON nohtov design ODSESOVALNA naprava Odsesavanje NAIL-EON nohtov design ODSESOVALNA naprava
32,95 € *
22,11 € / 1000 g
Namestitev prašne mize srebra Odsesavanje Namestitev prašne mize srebra
112,57 € *
Desk 2042 bela z absorberjem Odsesavanje Desk 2042 bela z absorberjem
354,51 € *
Vreča za dvigalo 587 Odsesavanje Vreča za dvigalo 587
3,17 € *

Odsesavanje prahu je pomembno povsod, kjer nastajajo najmanjši delci pri oblikovanju materialov. Kar je običajno tako v delavnicah, kjer se obdeluje les ali kovina, je moč najti tudi v mnogih umetniških ateljejih. Prah ni le nadležen, če se neovirano poseda po napravah in delovnih površinah, temveč je lahko tudi škodljiv v zraku, ki ga vdihavamo. Za nohtne umetnike in umetnice to še ni takšen problem, ki pri delu lahko nosijo medicinske ščitnike na obrazu – v mnogih primerih lahko to le priporočamo. Od strank pa tega ne moremo zahtevati. Da zaščitimo njihovo zdravje, kožo in obleko pred prahom, ki nastaja pri oblikovanju umetnih nohtov priporočamo naprave za odsesavanje prahu. Majhni sesalci delujejo tiho in zanesljivo, priloženi filtri in vrečke za prah so lahko zamenljivi, tako da salon za oblikovanje nohtov postane higienično čisto okolje. To koristi delu, kakor tudi zdravju.

Na naših straneh najdete naprave različnih proizvajalcev. Pri napravah CARRERA Collector, Promed in Naileon ni nobene razlike v kakovosti – vsi trije proizvajalci ponujajo najvišjo kakovost, zaradi česar vam tudi pri sesalcih, kakor pri vseh drugih napravah, zagotavljamo triletno garancijo. Enostavni so za rokovanje in lahko vzdržujejo čisto tudi domačo kopalnico kakor profesionalni salon.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€