Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Naprave / Parafinska strani kopel
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Parafinska strani kopel

Nič ni bolj erotičnega od negovane ženske roke z vitkimi prsti, mehko kožo in ne predolgimi nohti. Prav nohti in njihova neposredna okolica, nohtna posteljica in prstne konice so tako občutljivi, da reagirajo na vsak dotik, lahko zaznajo najmanjše detajle in jih zatipajo, božajo ali spraskajo. Prsti in nohti potrebujejo posebno nego, da ohranijo občutljivost in zdravje in navsezadnje, da so odporni na vsakodnevne obremenitve. Za kožo to pomeni, da mora biti nežna in prožna, a ne pretrda. In za nohte to pomeni, da ne smejo biti premehki, da se ne trgajo ali zlomijo. Pretrdi nohti prav tako niso prijetni, kajti lahko se brazdajo, grbančijo in zvijajo ter postanejo vpadljivi. Noht mora biti prav tako nežen kot koža, ne pa premehak.

Nohti in okoliška koža so lahko negovani in stabilizirani s parafinsko kopeljo. Parafinska kopel je posebej primerna za problematične nohte, lahko pa se jo uporabi kot dobrodejno sredstvo tudi na zdravih nohtih. Z njo se ohranja prožnost nohta in okoliške kože, ki je pogoj za zdrave nohte, sposobne obremenitev.

Parafinska kopel prihaja neposredno od proizvajalca Naileon. Naprava ima triletno garancijo in ustreza najvišjim standardom kakovosti in varnosti. Pripadajoči parafinski vosek najdete a naših straneh v treh izvedbah: vrtnica, limona in breskev.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna