Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Naprave / Parafinska strani kopel
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Parafinski vosek nabor NAIL-EON za posebej občutljivo kožo
Podrobnosti
+

Z našega seta nohtov-Eon parafinskega voska ste popolnoma v trendu. Nikoli ni bilo lažje je, da zasebni wellness oaza Dom ustanovi. Parafinska kopel roko povzroča po enkratni Uporaba boljši teksturo kože. Se uporablja toplo in zato spodbuja krvni obtok. Kdo trpi vnetje sklepov, je Po toplotni obdelavi počutim bistveno bolje. Tudi ljudje z izboljšanje elastičnost kože več šibkega vezivnega tkiva. Vi lahko uporabite za ohranjanje naše dobro počutje občutek niz roke, noge in kolena. Priloženi nohtov salon enota segreje aromatskih vosek, dokler ne postane tekoča. Toplo parafin odpira pore, tako lahko paketi, posebne kreme in optimalno losjoni prodrejo v globlje plasti kože in njeno Učinek. Suhe, krhke ali celo razpokane površine kože so zdaj stvar preteklosti. V velik nabor po pripomočki za eno popolno razkošje zdravljenja na voljo: električni nohtov design Parafinske kopeli, dve ulici voska z vsako 400 g aromo parafin, deset posameznikov Protectorbags folije, tople Frotteehandschuh in a ljubki Terry škorenj. Naš celoten sklop razpisa rezultate. Združite se sprostitev zdravljenje z obsežno manikuro ali pedikuro. Ena Navodila za uporabo, ki so vključeni v naše polje. Mi smo giving stran naprav triletno garancijo. Vidite, vam nudimo izključno Vsestransko storitev. Zaupanje naših let strokovnega znanja in zapri obrnite fan bazo okolici topli vosek terapijo.

Dimenzije
+
0.24 Meter (m)
0.309 Meter (m)
0.175 Meter (m)
navodila
+

1. korak: Umijte si roke in jih temeljito osušite.Odstranite nakit in zavihajte rokave. NAMIG: Prosimo pazite na to, da bo mreža za toplotno zaščito na dnu naprave.

2. korak: Nanesite manjšo količino voska na notranjo stran zapestja in tako preverite temperaturo voska.

3. korak: Roko z rahlo razprtimi prsti potopite v kad. Nato hitro, vendar previdno potegnite roko iz kadi. Pustite, da se vosek na rokah strdi. Preden spet potopite roke počakajte vsaj 3 sekunde, da se vosek strdi. Strjen parafin se ne sveti!

4. korak: 3. korak lahko ponavljajte kolikorkrat želite, vendar ga morate ponoviti najmanj 3-krat. Če boste nanesli več plasti, se bo toplota ohranila bolj dolgo.

5. korak: Oblecite zaščitno folijo in pustite roke 15 minut v rokavicah iz frotirja. Tako ohranite toploto.

6. korak:  Snemite rokavico iz frotirja in odstranite strjen vosek z zaščitno folijo. NAMIG: Priporočamo, da strjen vosek odvržete, saj se v njem nahajajo odmrle kožne celice.

NASVET: Pred zdravljenjem s parafinom, lahko roke namažetes sredstvi za negovanje. Zaradi toplote, se odprejo kožne pore in tako lahko sredstva za negovanje delujejo bolj učinkovito.Pozor: Nivo parafina v kadi ne sme presegati maksimuma. Prosimo, da za oskrbo stopal in kolen upoštevate korake 1-4.
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.9
Prehľad
5
23
4
2
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna