Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Naprave / Parafinska strani kopel
Parafinski vosek nabor NAIL-EON za posebej občutljivo kožo
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Je organizirano v nohte salon ni samo žebelj ali manikura, velik pomen priključen skrbeti za roke in nohte. Parafinske kopeli je ena najbolj priljubljenih opreme nohtov salon Spa. < BR >< BR > NAIL-EON s parafinskim voskom iz roke hitro in trajnostno je zdravljenje intenzivno nego. Komplet vsebuje električni parafinsko kopel, dve aromo parafinskih blokov â 400 gramov, deset Protectorbags folijo in dve frotirja tople rokavice. Parafinske kopeli ohranja suhe in razpokane kože in odpre pore. Poznejše zdravljenje z kreme in losjoni deluje v globlje plasti kože. Vosek komplet je primeren za nego rok, nog in komolci, toplotna obdelava povečuje dobro počutje in lahko poveča elastičnost kože.

Vsestranski parafinske kopeli, ki so jih z voskom iz NAIL-EON je metoda posebno trajnega učinka povzroča simptomatsko lajšanje zdravstvenih pritožb, kot so artritis, vnetje, športnih poškodb in okorelost. Blagovnih znamk parafin, kopel iz z vosek nohtov Eon ima 3 leta garancije kot vse naprave tukaj v nded spletna trgovina in tudi pomaga delovne terapije in revmatizem. NAIL-EON parafinsko kopel + 2x400g parafinskega voska in kozmetični pribor parafinske Starter Kit Orange za roke, noge in nohtov studii.Dimenzije
+
0.24 Meter (m)
0.309 Meter (m)
0.175 Meter (m)
navodila
+

1. korak: Umijte si roke in jih temeljito osušite.Odstranite nakit in zavihajte rokave. NAMIG: Prosimo pazite na to, da bo mreža za toplotno zaščito na dnu naprave.

2. korak: Nanesite manjšo količino voska na notranjo stran zapestja in tako preverite temperaturo voska.

3. korak: Roko z rahlo razprtimi prsti potopite v kad. Nato hitro, vendar previdno potegnite roko iz kadi. Pustite, da se vosek na rokah strdi. Preden spet potopite roke počakajte vsaj 3 sekunde, da se vosek strdi. Strjen parafin se ne sveti!

4. korak: 3. korak lahko ponavljajte kolikorkrat želite, vendar ga morate ponoviti najmanj 3-krat. Če boste nanesli več plasti, se bo toplota ohranila bolj dolgo.

5. korak: Oblecite zaščitno folijo in pustite roke 15 minut v rokavicah iz frotirja. Tako ohranite toploto.

6. korak:  Snemite rokavico iz frotirja in odstranite strjen vosek z zaščitno folijo. NAMIG: Priporočamo, da strjen vosek odvržete, saj se v njem nahajajo odmrle kožne celice.

NASVET: Pred zdravljenjem s parafinom, lahko roke namažetes sredstvi za negovanje. Zaradi toplote, se odprejo kožne pore in tako lahko sredstva za negovanje delujejo bolj učinkovito.Pozor: Nivo parafina v kadi ne sme presegati maksimuma. Prosimo, da za oskrbo stopal in kolen upoštevate korake 1-4.
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.9
Prehľad
5
25
4
2
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna