Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Naprave / Ultrazvočno čiščenje enote

Ultrazvočno čiščenje enote

NAIL-EON Ultrasonic Cleaner Ultrazvočno čiščenje enote NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
37,35 € *
28,73 € / 1000 g

Visoki higienski standardi ne veljajo zgolj pri profesionalni mani- in pedikuri, tudi v „preprostem salonu za oblikovanje nohtov“ je čistoča zelo pomembna. Mnogih naprav in pripomočkov ne bi smeli čistiti samo površinsko, temveč temeljito v ultrazvočnem čistilcu, kajti le tako lahko odstranimo najbolj drobne delce, ki odpadajo z nohtov, umetnih nohtov in kože. Ultrazvočni čistilci so zelo moderna in učinkovita oblika čiščenja, kajti delujejo zelo tiho in hitro ter najdejo prostor tudi na majhnih delovnih mizah. Mnoge (ne vse) povzročitelje infekcij na nohtih in obnohtni koži ultrazvočno čiščenje uniči. S tem ščitite vaše lastno zdravje, pa tudi zdravje vaših strank. Z uporabo teh naprav boste svoje stranke prepričali o higienskem načinu dela v vašem salonu, kajti za čiščenje nakita in očal so ultrazvočne naprave že dolgo v uporabi tudi v gospodinjstvih. Ker naprave delujejo z vodo in brez dodatkov agresivnih čistilnih sredstev, lahko v njih brez pomislekov čistite tudi naprave in orodja, kajti voda ne najeda materialov. Enako velja seveda tudi za nohtne umetnike, ki ne delajo na veliko.

Naše naprave so tehnično brezhibne in ustrezajo evropskim standardom. Za manjše naprave vam lahko nudimo tudi količinski popust – tako se pri opremi vašega salona splača nabaviti ultrazvočni čistilec za vsako delovno mesto. Za naprave velja triletna garancija.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna