Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Naprave / Ultrazvočno čiščenje enote
Na NAIL-EON ultrazvočni čistilec jamstva briljantno čistoče
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Dobimo vedno visoke kakovosti. Vendar pa smo izboljšali naše ultrazvočni čistilec za vas. Poskrbite sami, kako hitro in enostavno boste dobili vaš orodja, očala, nakit in še veliko več za čiščenje. Naprava je napolnjena z navadno vodo. Zdrav do 750 ml. Z njegovo pogostost 42.000 Hz, je tišja od drugih naprav. Izbirate lahko med petimi različnimi nastavitvami, 90, 180, 280, 380 ali 480 sekund. Naprava tudi očala, ure, nakit in celo CD-jev in DVD-jev so Kreštav čist in Vrzi poleg na vaše instrumentov v nekaj minutah. Lahko očistite rezalnik prilog tudi nežno in temeljito, vas bo popolnoma presenetiti. Če čistilno moč, sam ni dovolj ultrazvočno čiščenje naprave, lahko daš poseben čistilni koncentrat v vodo. Običajno, to ni potrebno. Ultrazvočni čistilec očisti skozi fizični proces, imenovan kavitacija. Povprečno tri minute so dovolj in je predmet Kreštav čist. Drugo zdravljenje ni več potrebna. Naprava paše na vsako mizo in ni treba manjka. Priključimo na električno vtičnico standard. Seveda, je naprava tehnično pravilna in v skladu z evropskimi standardi. Se zgleduje po naših ultrazvočni čistilec. Kot vedno, boste dobili izdelek najvišje kakovosti z nami.

Dimenzije
+
0.254 Meter (m)
0.177 Meter (m)
0.172 Meter (m)
navodila
+
Zahvaljujoč visoki frekvenci čiščenja čistilna tekočina prične vibrirati, tako da se očisti tudi umazanija  na  nedostopnih delih. Napolnite vodni rezervoar z mrzlo vodo, po potrebi dodajte čistilo, nastavite željen čas in pritisnite gumb za vklop/izklop.Naprava začne čistiti.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.8
Prehľad
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna