Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nohtov salon oprema
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017

Nohtov salon oprema

Filter articles

Prosimo izberite ustrezno kategorijo, v sub- Nohtov salon oprema:

Nohtov miza
Strokovno nohtov design življenje izdelave nohtov oblikovalec, delovnih materialov, kot tudi funkcionalno in dekorativno opremo. V nohtov salon nail tabel kot pomembno delo glavni obrazec pomembno jedro.
Kozmetika so
Je večnamensko kavč poteka seveda v lepotni salon, pogosto tudi v nohte salon. Naše visoko kakovostne skrbi so opremljeni z veliko funkcij zlasti na pedikuro. Različne modele in številne funkcije ponujajo odlično kavč lepoto v vsaki zvezi izbire.
Nohtov salon opreme, nail art opremo in UV/LED naprava za nohtov design studios poceni shop - pohištvo, mize, stoli in postelje za manikura in pedikura s 3 leta garancije
Prvovrstne nohtov Salon opreme in pohištva, kot so manikura krova, nohtov design mize in stoli pedikura s 3 leta garancije kupiti na spletu. Sodobne nohtov design oprema, kot so UV opreme, LED svetilke, CCFL svetlobe ozdravljenje enot in nohtov rezalniki za nail art studios, lahko tudi s 3 leta garancije poceni naloga. Nohtov design je lahko zelo drago, če želite model umetni nohti in moda. Ampak tudi nego in oblikovanje naravnih nohtov je lažje nekaj tehnične naprave. Torej kdo želi Zamenjati opremo njegov nohtov Studio, želite zamenjati enega ali druga naprava ali naprave doma, potrebnih za podporo nego nohtov, je dobrodošel, da videti v naš katalog. Naš katalog strani prikazane pohištvo, pohištvo in oprema z opremo, ki jih potrebujete za Professional nohtov design, in olajša pregled nohtov Studio, bomo preslikali naprave po uporabi. Torej precej specifično iskanje rezkarjev, pogled na električni vložitve ali bolj natančno preuči različne opreme UV. Izvajamo tudi različne naprave za prah ekstrakcija in čiščenje umetne nohte.
Higienske razmere igra pomembno vlogo. Je pomembno, da se napravi načrt higiensko čisto in čisto z umetnimi nohti za podnohtja okužbe so neprijetno in pogosto slabo celjenje. Naprave, ki izsesajte vložitve in prah, ki zajema rezkanje umetni nohti, očisti zrak in preprečevanje fine plastični prah, gradi na kožo, naravnih nohtov in orodje. Čiščenje opreme pomagajo priti higiensko čiste nohte, ki je ni mogoče z drugimi orodji. Ker mikroskopskih delcev poravnavo kot v mestih, ki se lahko čisti z ultrazvočni čistilci - podobna tisti očal in nakita. Opremo in objekte vedno treba higiensko čiste in visoke kakovosti nohtov salon, saj le na ta način, vaše stranke bodo trajno zadovoljni.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna