Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nohtov salon oprema / Kozmetika so

Kozmetika so

Kozmetični stol hid. 234 bela Kozmetika so Kozmetični stol hid. 234 bela
483,55 € *
kozmetični stol in 211 belih Kozmetika so kozmetični stol in 211 belih
241,61 € *
Kozmetika stoli - udobno pohištvo za kupca in kozmetičarka
Večnamenski kavč morajo izpolnjevati vsak potrebuje drugačen pristop. Medtem ko prispe za stranke, ki so še posebej udobne lagati, nail designer ali Kozmetolog potrebuje ustrezne funkcije za delo učinkovito in profesionalno. Lepo oblikovana pohištva za nohte in lepote Studio lahko opremijo povsem drugače glede na vaš proračun in zahteva.
Osnovni modeli so običajno cenejši in lahko nastavite ročno ali hidravlično. Nastavitev možnosti zagotoviti na primer za počitek in njihovo naklonjenost, kot tudi za noge in stopala delov. Pogosto lahko uporabijo sedeti v različnih položajih in koti tudi pomisleke nastavitve, kot so stanovanje leži. To stališče je ugodna zlasti za masaže obraza in telesa. Za nastavitev večnamensko kavč zadnji kos kot del stopala ponavadi imajo vzvod, omogoča nastavite želeni položaj. Prilagodljiva in dobro oblazinjen roke samodejno prilagodijo na izbrani položaj. Delovne višine ali višina sedeža nato hidravlično nadzira ročno ali nožno stopalko.

Pol - ali celo popolnoma električno nastavljiva kozmetični skrbi so bolj udoben za uporabo. Nazaj in naslonjalo za noge in sedež so ponavadi podoben učinek takšne osnovne modele, posameznih komponent preko električni daljinski upravljalnik, ki je povezan s kablom na stol. Stol ima motorje, ki krmilijo posebej in tako neskončno v želeni položaj pokonci do vodoravne večnamensko kavču. Modeli visoke kakovosti so tako imenovane zaklepanje polje. Električni sistem lahko zaklenjena, tako da nepooblaščenim lahko ni več prilagodite položaj Sonca.

Nekateri modeli imajo brez ične daljinske komande ali masaža ponuja več funkcij, kot na primer sam to je folding noge - še posebej za na pedikuro praktično. Tudi vrtijo kozmetični skrbi so na voljo. Kozmetični skrbi z majhno baze so še posebej ekonomično in idealno za delo, ti še veliko težo, tako da tabela je stabilen in varen.

Ustrezno higieno je pomembno v kozmetični salon in nohtov design. Kozmetični skrbi so opremljeni s trajno in enostavno čistiti oblazinjenje usnje. Površine lahko obnovite s primerno Razpršilo ali samo vlažno krpo po vsaki uporabi za higiensko čisto stanje.
Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€