Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nohtov salon oprema / Kozmetika stoli

Kozmetika stoli

Kozmetika stoli - udobje v številnih različicah
Najpomembnejša značilnost za kupca na kozmetiko stol je udoben in dobro oblazinjeni sedež. Možnosti prilagoditev, najbolj udoben položaj sedeža lahko nastavite za vsako metodo zdravljenja ter bivanja v studiu je sproščeno veselje. Nastavitve biti dober kot esthetician ali nail Designer, ker ona lahko sproščeno delo in položaj vedno ergonomsko s seboj in svojim strankam.

Najprej in predvsem modeli v nastavitve in kontrolne metode razlikujejo. Najenostavneje je ročna stol kozmetike. Mreža nadzora lahko prilagodite položaj naslonjala in naslona za noge. Čeprav električno napajane in nekoliko mučen, preproste mehanike, ampak odraža v razumno ceno. Priročnik modeli so primerne, še posebej, če ne pogosto treba prilagoditi stol. To velja na primer za manikuro. Zato, ti modeli kot originalna oprema v novoustanovljeno nohtov salon so primerna.

Hidravlični lepoto stoli prinese več udobja v smislu možnosti prilagoditve. Običajno vključuje kombinirane prilagoditev mehanizmov. Medtem ko elementi so ročno ali električno nastavljivo, delovne višine stolov s pedalom hidravlično nadzorovane. Izpopolnitev stališča, nato pa pogosto še vedno ročno zapreti. Tudi ta oblika kozmetični stol je še posebej primerna, ko malo je treba prilagoditi.

Kozmetika, stolček z maksimalno udobje. Več motorjev, ki jih nadzorujejo prek daljinskega upravljalnika, ki omogoča udobno in brezstopenjsko prilagoditev posameznih delov. Odvisno ali kozmetika stoli, dvojno, trojno ali celo štirikratno se lahko prilagodi, je priloženo ustrezno število motorjev na stol in zanesljivo nadzoruje kot nagiba. Možno je na primer prilagoditev vzglavnik, naslonjala, višino in stopala del sedeža. Rezultat: stranka ali stranka sedi popolnoma udobno na kozmetiko stol in lahko preživijo celo več zdravljenja sproščeno.

Nohtov oblikovalci in kozmetičarke, ki želijo ponuditi popolno udobje svojih strank mobilne lahko uporabite mobilni kozmetika stoli. Enostavno prevažati stoli so fleksibilno nastavljivo in zelo udobno. Tudi tukaj koristi obravnava kot acupuncturist različnih funkcij in prilagodljivost.

Pomembna točka v kozmetiko stol je oblazinjenega pohištva. To mora biti na eni strani udobno za stranke, na drugi strani pa tudi enostavno in higiensko čiščenje. Pogosto, zato površine sestavljena iz usnja ali podoben material. Enostavno vzdrževanje površin je treba razkužiti, površno umazanijo lahko enostavno odstranite z vlažno krpo.
Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna