Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nohtov salon oprema / Nohtov miza
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Nohtov miza

Nohtov miza - praktično in najpomembnejši pohištvo v nohte salon
Nič v nohtov salon deluje brez pravice na delovnem mestu. Nohtov mize morajo izpolnjevati različne zahteve, lahko deluje tako, da enostavno ne le stranke, ampak tudi oblikovalec nohtov sama učinkovito in ergonomsko pravilno. Poleg različnih drugih opremo v Studio, kot so delovna gradiva in notranjost, miza nohtov je najpomembnejši kos pohištva. Kozmetične mize so na voljo v različnih različicah in izpolnjujejo obe najvišji design v Studio kot pomembno merilo glede ergonomije, dodelitev prostora in materiala.

Nohtov miza lahko iz različnih materialov. Vedno je pomembno, da točilne nad različnih tekočin in snovi, ki se uporabljajo v žebelj, so odporne. Prav tako mora biti enostavno čistiti plošče in odporna na mehanske poškodbe. Še posebej pogosto najdemo delovne površine zato obložene iverne plošče ali melamin različico. Dobro delovno površino je enostavno čistiti in razkuževati in ponuja prostor za roko blazinice, UV-svetilke in druge Nailart pribora. Tudi razstavna stojala, svetilke za najboljša vidnost in druge opreme na točilne lahko vključijo kot je pomemben pripomoček za delovno mesto.

Miza dobro nohtov je opremljen z različnih predalov in oddelkov. Tako, vsa oprema, ki so potrebne za modeliranje in manikuro lahko enostavno hrambo in hitro dostopni. V integrirano predali, datoteke, spot vrtinči in različnimi geli in barve mesto najti večjih posod kot so na primer shranjevanje steklenic z čistilec ali laka se lahko shrani v safe-deposit polja. Še posebej če je prostor omejen, dobro organizirano manikura tabelo lahko vsebujejo vse potrebno za profesionalno nohtov design oprema. Gladke in odporne površine v skladiščnih prostorih vedno zagotavljanje čistoče in higiene. Površine lahko enostavno očistite z vlažno krpo in so tudi odporne na snovi, ki se uporabljajo v nohte salon in tekočine, kot tudi točilne.

Na izbiro nohtov tabele za nail art delo je vedno tudi obstoječi prostor v račun. Na mizo samo postaviti tako, da ne bo bleščanje stropne luči ali okna. Idealno je, če vir svetlobe strani ostane na mizi.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna