Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nohtov salon oprema
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Z nded studio stol za neutrujajoče delo v studiu
Podrobnosti
+
Ustvarite popoln nohtov modela plasti in najlepše nail art, morate primerna miza poleg ustreznih orodij in gradiva. To pravo delo stol je zelo pomembna točka. Ponujamo vam novo stoli, ki jih lahko izberete na podlagi različnih barv po vaših željah in ustreza vaši organizaciji. Stoli so nastavljivi po višini, lahko individualno prilagoditi svojo višino. Naslonjala ponuja sproščeno sedenje položaj. Stoli so narejeni iz visoko kakovostnega materiala.
Naša stoli so primerni ne samo za nohte salon. Prav tako so odlično sedežev za vsak kuhar ali Manager na mizi. Na nogah valjev naredite spremembo lokacije v sobi, hitro in enostavno.
Oglejte si naše izdelke in ni več fret o neudobnih stolov, ki otežujejo delo. Uporabite enega od naših stoli za dokončanje vaše delo hitro in brez utrujenosti. Boste našli vse, kar potrebujete za najlepše smo nohtov modela plasti ter stvariteljski nail art. Zanašajo na naše dolgoletne izkušnje na področju izdelave in naše popolno storitev.


Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4
Prehľad
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna