Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Pilice za nohte
Izmenjavo datotek iz nerjavečega jekla - zgornji material za strokovno nohtov salon
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Samo dobro oblikovani nohtov, dobiš umetniško delo. Biti za vse in konec za vse je pravica nohtov datoteko, ki mora biti ne samo enostaven za uporabo, ampak tudi robusten in higiensko. Sprememba datotečni sistem, te zahteve so lahko izpolnjeni. Po vsaki uporabi, površini vložitve zlahka zamenja, celo najvišje zahteve za higieno tako izpolnjene.

The izmenjavo datotek iz nerjavečega jekla je sestavljena iz kakovostne kovine, ki je izjemno trmast kot tudi luči kot pero. Material telesa vložitve prihaja iz letalska industrija in prinaša le najboljše lastnosti. Za uporabo vložitve, v oblikah, ki so ravne, trapezno in široko zdaj na voljo, primerno vložitve površine so potrebne. So na voljo v trgovini v rodbina zmašiti zaporedno številko V 6911. Po vsaki uporabi, odšteje prijemalne površine brez lepila ostanke iz telesa iz nerjavečega jekla. Nove stranke prejmejo novo, nerabljeno pilice za manikuro ali pripravo modela položaj. Idealno je, če sprememba za vložitve površin pred očmi stranke. To ustvarja zaupanje in strokovnost. Tudi higiensko ravnanje lahko modni vložitve organ: to lahko zlahka čistijo po potrebi v razkužilo.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna