Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Pilice za nohte
Izmenjavo datotek plastike - higienskih datoteke v nohte salon
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Tako nohte vzdržuje in kot popolnoma dela, on mora pred modeliranje ali vloži nohtov design v pravilni obliki. nded spremembe datoteke iz plastike so idealno orodje, ko gre za higiensko manikuro ali pripravo naravnih nohtov na mesto modela. Vrhoven-odličnost smirkovim papirjem zagotavlja najboljše vložitve rezultatov, preprost način spremeniti vložitve papir, ostane higiensko varno delo z datoteko.

Uporabo datotek je zelo preprosta. Izmenjavo datotek pod pravilnim kotom nohtov je priložen kot tudi druge datoteke, ki hranite v številne variante obstajajo v nded, in odstrani presežek material skrbno in v majhnih korakih. Datoteke so primerni za obdelavo naravnih nohtov, pa tudi kot model linijske materiala. Posebna stvar pilice, ki so na voljo kot samo datoteko, trapezne datoteke ali široko ravno nohtov datoteko je očitno po uporabi. Uporabljajo mletje površina je preprosto odštejejo od plastičnim nohtov datoteko – najboljši pred očmi stranke dokazati higienskih delo. Stabilen centerpiece se lahko očistijo, če zahteva v razkužilo. Primerno vložitve listov so na voljo v trgovini pod zaporedno številko V6901.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna