Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Podaljševanje nohtov / Dolivanje Vrečke
Napolnite vrečko 50 PCs ščepec Nasveti - umetnih nohtov z visoko C-krivulja
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Nohtov, modeliranje z ščepec pričara ekstravagantno nohti Nasveti, ki so ekstra močan obokan predora. Krivuljo C v Pinchdesign s svojo ozko Zožena oblika naprej prilagaja višina individualno na naravnih nohtov, ker ne lepljenje površina je podan. Napolnite vrečko 50 PCs ščepec Nasveti je na voljo v treh barvah in velikosti 10.
Dober rezultat je pravilen Velikost ščepec ključni nasvetov. Lahko izbirate med 10 različnih velikosti, vmesnih velikosti so potrebne, ti se vloži skupaj enostavno. Odlagališče mora biti izpirajte z podnohtja, da bi se izognili napetosti. Na površini odlagališče je glede kapljico tip lepila, potem konice nohtov na nohta je večkrat potiska navzgor in navzdol. Kot rezultat lepilo enakomerno porazdeljeni in odstranijo zračni mehurčki med nohtov in tip podporo. Srednje-pritisk na konico zagotavlja končni odgovornosti. Nato nohte kot želeno lahko obdelujejo, na primer z nail art ali pisane barve sheme.


Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna