Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Podaljševanje nohtov / Dolivanje Vrečke
Napolnite vrečko 50 St. kremplji Nasveti - zalog za nohte salon
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Glede na aplikacijsko področje in okus napolnite vrečko 50 kosov kremplji dobimo narave, Jasno in Bela nasveti v barvah. Zaradi različnih velikosti je pravilen tip najti za vsako nohtov. Kaj je posebnega o claw nasvet: skozi svoje močne C-krivulje in ukrivljeno križ zgodovine, to nail design je že zaradi svoje oblike kot a lovilec.
Za oblikovanje umetnih nohtov s kremplji Nasveti je ustrezni tip velikost izbrane in prilepili na pripravljeno nohtu. Pomembno je, da konice nohtov neposredno in tlak z robovi nohtov zaključi, če je to potrebno, lahko odlagališče s je Feil pripeljejo v obliko. Tip lepila zagotavlja stabilen oprijem. Pomembno je, da ko lepljenje up, ki ni zrak mehurčki med konico kremplji in naravnega nohta. To dosežemo z odlagališče naprej žebelj nazaj in naprej potiska. Tako se širi lepilo in zrak je razseljenih. Prilegala claw nasvetov se jih za nekaj sekund, stisnjeni. Nato vloži nasveti v obliki in so pripravljeni za želeno nail art.


Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna