Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Podaljševanje nohtov
Napolnim vrečko 50 kosov rob Nasveti - nohtov Nasveti na zalogi
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

V nohte salon, rob nasveti v različnih velikostih se mora. Napolnite vrečko 50 PCs rob nasvetov v 10 velikostih in treh različnih barvnih variantah narave, Jasno in Bela na voljo. Nasveti so enostavno delo in zmanjšanje model mesto zahteva. Ravne oblike fit nohtov Nasveti na skoraj vse naravne nohte.
Obdelavo roba se začne z izbiro ustrezne Velikost nasvete. Razvrščanje opravi od 1 do 10, na Velikost 1 opisuje največji Nasveti, na primer za palec. Ujemanje konice nohtov sedi flush na robovih nohtov, alternativno nasvet iz vrečke napolnim Nasveti Feil 50 St. rob v pravilno obliko in Velikost. S posebno odlagališče lepilo, konice nohtov je priložen, je prepričan, da ni zračni mehurčki obliki med konico in naravnih nohtov. Da bi to preprečili, je Nagelplättchen večkrat in nazaj potiska. Nato je nohtov z model mesto material napolni gor in v končno obliko. Neobvezno barvni gel ali UV lak za nohte priskrbeti ujemanje nohtov design, nail art dekoracije so tudi na končnega žebelj kot ponavadi.


Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna