Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Podaljševanje nohtov
Nail namig polje Fullcover Nasveti 500 St - popoln art nohtov za kakršno koli obliko
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Fullcover Nasveti nohtov konice polje vsebuje 100 kosov nohtov nasveti v Nestrukturiran in 10 različnih velikosti. Umetni nohti lahko oblikujejo iz posamično in točno fit to izbiro. Naravnega videza videz lepe umetnosti nohti zaradi elastičnega materiala.

Popoln art nohtov, modeliranje z Fullcover Nasveti stoji ali pade z izbiro velikosti. Polje tip nohtov Fullcover Nasveti 100 kosov vključeni, zato 10 različnih velikosti tako da ustrezen tip velikost se lahko uporabi za vsako nohtov. Konice nohtov umetnost mora biti izpirajte z nohti, tako da ni napetosti. Odlagališče v pravilni obliki je nameščen, je določen z lepilom konice na naravni noht. To je zelo pomembno, da ni zračni mehurčki obrazec na površini. Z rahlim pritiskom za približno 5 sekund, stabilno drži konico na žebelj in lahko nato obdela. Namig Blender je priporočljivo za poravnavo prehodov. Umetnih nohtov je pripravljen v obliki nohtov umetnost lahko uporabljajo nohte okraski ali poln kritje.


Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna