Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Podaljševanje nohtov / Zračni čopič Nasveti

Zračni čopič Nasveti

Zračni čopič Nasveti Zračni čopič Nasveti Zračni čopič Nasveti
cena od 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Motiv nohteNasveti Zračni čopič Nasveti Motiv nohteNasveti
cena od 6,20 € *
Stiletto Modelov Nasveti Zračni čopič Nasveti Stiletto Modelov Nasveti
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Zračni čopič Nasveti za nohte umetnosti

Naravni nohti so občutljivi in ne zrastejo vedno tako lepi, kot si želijo dame tega sveta. Mnogi izdelki za nego nohtov poškodujejo kožo in nohte, izsušujejo tkivo, naredijo noht lomljiv. To nas jezi in bi se vendar ne smelo dogajati – kajti roke ne smejo trpeti. Če želimo zaščititi naravni noht in vendarle ohraniti lep videz, so umetni nohti idealna rešitev. Nailart Tips (to je strokovni izraz za osnovno obliko umetnih nohtov) najdete v vseh mogočih velikostih in oblikah, lahko pa se jih tudi individualno oblikuje. Laki, žigi, nalepke in nakit poskrbijo za to, da se Tips prilagodijo vašim željam. Vse kar je mogoče narediti z naravnimi nohti, je dovoljeno tudi z umetnimi. Na straneh našega kataloga najdete različne vrste umetnih nohtov v manjših količinah ali pa tudi v cenovno ugodnih velikih pakiranjih, ki jih poznate iz salonov za oblikovanje nohtov, kakor tudi ustrezne škatle za sortiranje, ki prinašajo red v osebni salon za oblikovanje nohtov doma.

Posebna oblika nohtne umetnosti so Nailart Airbrush Tips. To so že do konca oblikovani Tips, ki so eno- ali večbarvni, s črtami, cvetovi, metulji in mnogimi različnimi motivi. So popolno okrašeni nohti, ki jih lahko enostavno namestimo tudi doma, če smo se zaljubili v določen motiv.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€