Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €

Malo ideja precej velik

Z vztrajnostjo in trudom smo se iz majhne ideje razvili v svetovno znano podjetje za oblikovanje nohtov. Bistvo naših dejavnosti je izdelava visokokakovostnih izdelkov, ki združujejo znanje in najboljše surovine. Svoje znanje in strast uporabljamo, da poskrbimo za vaše zadovoljstvo.

Namen

Oblikovanje nohtov je naša strast. Naš namen je zagotoviti vrhunske izdelke in izpolniti pričakovanja strank. Naredili bomo vse in še več, da bomo strast do oblikovanja nohtov prenesli v svoje izdelke ter na obraz vsake stranke pričarali nasmeh. We love to see you shine – nded!

Proizvodnja

Naš proizvodni postopek sledi najstrožjim standardom na področju kakovosti in varnosti. Od drugih se ločimo po stalnem spremljanju proizvodnih linij in optimizaciji proizvodnega postopka. To se odraža v naših izdelkih, s katerimi lahko bolje zadovoljimo svoje stranke in poskrbimo za obojestranski uspeh

Od ideje do izdelka

Od ideje do končnega izdelke, ki ga prejme kupec, je dolga pot. Za razvoj prvega prototipa so potrebna leta razmišljanja, veliko glavobolov in številna testiranja. Ko je prototip ustvarjen in odobren, je nujno oblikovati učinkovit proizvodni postopek, izvesti vse tržne zamisli in uravnovesiti vse vidike poslovanja. Verjamemo, da smo prav zaradi tega samo v nekaj letih postali vodilni proizvajalec izdelkov za salone za oblikovanje nohtov in trgovce na drobno.

Najpomembnejša je kakovost

Ne ukvarjamo se z akordnim delom in za proizvodnjo ne najemamo zunanjih izvajalcev. Raje se zanašamo na svoje zaposlene in to se nam je obrestovalo. Visokokakovosten proizvodni postopek in prijetno delovno vzdušje zagotavljata odličnost končnega izdelka za uporabnika. Prav tako vedno poskrbimo, da je vse pod nadzorom.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna