Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €

Pogoji

Odstop

Če želite preklicati naročilo v roku 14 dni brez navedbe razlogov v pisni obliki (npr. pismo, telefaks, elektronska pošta) ali - razveljavi z vračilom blaga - če se blago pred njegovim iztekom. Rok začne teči ob prejemu tega uradnega obvestila v pisni obliki, vendar ne pred prejemom blaga prejemniku (v primeru ponavljajočih se dobavah istovrstnega blaga ne pred prejemom prvega delne dobave), pa tudi ne izpolnjuje svojih obveznosti v skladu s členom 246 § 2 v povezavi s § 1 Abs . 1 in 2 Osnutek zakona in naših obveznosti v skladu s § 312g odstavek 1 stavek 1 BGB v povezavi s členom 246 § 3 BGB.

Preklic obdobje je dovolj, da pošljete preklic ali stvar. Preklic je treba poslati na naslov:

nded e.K.
Arndt Leonards
Talbenden 17
D-52353 Düren - GERMANY
Tel.: +49 2428-8198991
Telefax: +49 (0)2428-5088618
E-pošta: info@nded.com

Posledice

V primeru učinkovitega preklica je obojestransko prejete ugodnosti naj bi se vrnil in vse koristi (npr. obresti).

Lahko poveste uspešnost prejela in koristi (na primer nadomestila) ni ali delno povrne vprašanje ali samo v slabšanju stanja ali si bodo morali plačati odškodnino. Za razmere in pridobljene koristi, morate plačati odškodnino samo, če se uporablja ali poslabšanja je posledica dogovora z zadevo, ki presega upoštevanju lastnosti in delovanje. Z "preizkušanje lastnosti in delovanje" se nanaša na testiranja in preverjanja ustreznega blaga, kot je mogoče, in običajna v trgovini.

Premične predmete se vrnili na našo odgovornost. Moraš nositi stroške vrnitve, če dobavljeno blago naloži in če je cena zadevo vrnilo v znesku, ki ne presega 40 €, ali če ste po višji ceni stvar v času preklica še vrnitev ali dal del plačila. V nasprotnem primeru vračanja je brezplačno za vas. Ni paketne stvari ne izbereš.

Obveznosti za povračilo plačil je treba izpolniti v roku 30 dni. Obdobje se začne, ko si pošljite preklic ali blaga, za nas s svojim sprejemom.

Posebnosti

Zgoraj desno do odstopa od pogodbe uporablja le za potrošnike. Poslovni odjemalci imajo pravico do odstopa od pogodbe ne uporablja. Konec odstopa

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna