Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Gel Laki
Gel Lak UV NAIL-EON STRAIGHT - Gel Laki za Naravne Nohte

Podrobnosti
+

Gel lak UV NAIL-EON STRAIGHT - gel laki peel off naše gel premazi imajo in trakovi barve lastnosti. Izpustite samo premaz in podlak, nato pa po nekaj dneh nohtov lahko odstranite samo naše gel laki.

Mnogi so že v času akcije leto Erlanger proizvajalec Novi izdelki iz nas na trg prišel z našimi strankami zadeti kot bomba. Uporaba je še posebej enostavno, kot gel neposredno iz priročno in praktično Stekleničko se lahko uporabljajo in se uporablja. Če gel coatom znan tudi kot LED, strjevanje svetlobe lak, gel laki, Gelish. Gel lak ali UV lakom kot a za uporabo običajnih lak za nohte, je treba nekaj pripravkov. Prvič, nohti s varovalo mora biti motnega pred nohti potem očistiti s čistejše in temeljni premaz, kot je vezivo bodo uporabljeni. Ko ga je sušen na zraku, premaz je naše gel lak Posebno podlak, uporabljajo za nohte od spremembe barve in Ščiti ostankov barve. Svetloba je 2 minuti pod UV podlak pozdraviti. Potenje plast ne odstrani z žeblji, ampak je Barvni gel premaz se uporablja neposredno na še vedno mokre podlak. Na Nohti so obsevani spet za 2 minuti UV svetlobe in barvni gel pozdraviti. Če je še posebej bogata in intenzivna barva mora biti, je priporočljivo uporabiti dve plasti barve. Če vi ste a Bi delo za motiv ali nohtov umetnost mora biti v mokro barve opravi kot sledi uporabi nadlaka gel coatom. LED pripravljen! Po nalogu vrha plašči nohti pred Praske, ščiti in zagotavlja idealen zaključek, potenje plast Odstrani. Poskusite te nove vrste gel metodi in boste videli, kako uporaba je zelo enostavna. Se strdi v 120 sekund v običajnih UV svetlobe naprave in v 30 do 60 sekund v LED luči strjevanje enot.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.4471

Prehľad

5
243
4
179
3
26
2
7
1
2

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna