Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / LED Geli
NAIL-EON Gelni Lak HIGHLIGHTS

Podrobnosti
+

NAIL-EON gel barve poudarja so prilagojeni potrebam za preprosto in enostavno nail art. Gel premaz lahko uporablja v kombinaciji s konvencionalnega gel modeliranja ali kot solo lak za nohte in lahko skozi lupino preprosto iz žebelj off učinek.

Premazi so pogosto imenuje kot mat lak za nohte ali Gelpolish gel. Združujejo najboljše lastnosti nohtov lakom in UV gel in stabilno premaza na žebelj zagotovil dolg rok uporabnosti. To je NAIL-EON gel preprosto na manicured zaključek ter motnega uporabljenih naravnih nohtov. Za najboljše rezultate kot prvi sloj uporabimo bazo plašč. Gel premaz sledi po zdravljenju. Vse plasti gela naj uporablja redko in utrjene individualno, tako da je zagotovljena popolna ozdravitev z UV svetilko. Plast znoj, vsak ostane na površini. Kot vsak model položaj, nadlak kot končni plašč lovec na fotke uporablja v tem primeru. NAIL-EON gel premazi izpostavlja so brez kislin in zato primerne tudi alergija-free. Soljenje se lahko uporabijo za UV svetilke in LED luči enot podobni.viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.5

Prehľad

5
27
4
18
3
3
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna