Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte
NAIL-EON UV bleščice lak za nohte - dolgo bolj trpežne Glittereffekt

Podrobnosti
+

Za naravnih nohtov, gel in akril nohti lahko NAIL-EON UV nohtov bleščice za. UV gel premaz z učinki kanček je uporabiti pripravljene nohtov in utrjena z UV svetilko. Potem nail art ali neposredno lovec na fotke se lahko uporabijo.

Pomembna dobra priprava nohta. Umetni nohti so vzoru in očistiti z čistilec, nato pa uporabiti premaz. V naravnih nohtov, tudi temeljni premaz je potrebno, dokument za NAIL-EON UV blišč nohte tukaj tvori podlak kot osnovni plašč. Zdravilo potenje plast ne bo odpravila. Na Glitterlack je kot navaden lak v tankem sloju na žebelj in utrjene pod svetlobo. Za nadaljnje nail zdravljenja umakniti znoj plast z čistejša, zapečati nohtov z nadlak. Izmeničen, pred celo več okrasi z različnimi nohtov art elementov se lahko izvede. Zdravljenje z nohtov nafto prav na koncu zagotavlja zlasti čisto in svetlo vtis.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

3

Prehľad

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna