Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte
NAIL-EON UV lak extreme bleščice - peneče nail art

Podrobnosti
+

Dobra priprava nohtov pred uporabo UV lak za nohte NAIL-EON extreme bleščice se zahteva za najboljše rezultate. To so nohti manikiranje in po vzoru in napolniti z premaz za idealno oprijema. Naravnih nohtov je napolniti z podlak, potenje plasti ostaja na žebelj.
Uporablja UV lak za nohte NAIL-EON extreme bleščice kot običajen lak za nohte krtačo. Tanko prevleko je nato cured pod UV svetlobo in razviti njihov učinek sljude. Zdaj, spremljanje poteka kot običajno. Bodisi pozidave na prečiščeni nohtov se uporablja takoj, pa še nail art z različnimi elementi lahko izvajajo. Plašč, ki zagotavlja visoko-gloss, vrag-ki se upira in tako dolgo trajno površino zatesnjeno z top. Nohtov nafto, ki zagotavlja nemoteno povrhnjica, sije nohti in lepe roke je priporočljivo za dodatno nego.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

5

Prehľad

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna