Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte
Vylet-Nails Premium UV lak Blistati neon - neokusen nohti v neon

Podrobnosti
+

Tanke viskoznost gel lak v kombinaciji neon in bleščice v edinstveno kombinacijo. Z Vylet-Nails Premium UV lak neon bleščice mogoče naravna tudi umetna žeblje, da pritegne. Dolg rok trajanja, kot tudi intenzivnosti trajnih barv so zavarovane s posebno teksturo in ozdravljenje pod UV svetlobo.

Z Vylet-Nails Premium UV Blistati neon nenavadno in dolgotrajno nohtov design narediti lak za nohte, je nekoliko Hrapave površine nohtov s pufrom, nastali prah temeljito odstrani s čopičem prah. Temeljni premaz se uporablja na osnovi naravnih nohtov in zagotavlja optimalen oprijem bazo plašč. Plast znoj, ki so nastali med strjevanje ostaja na žebelj. Neon bleščice gel lak je nato uporabi s čopičem v tankem sloju in utrjene pod UV svetlobo v 120 sekundah. Drugo plast se lahko uporabljajo in cured za večjo intenzivnost barve. Nekatere lastnosti ta nova high-tech UV nohte lak - podlak, barva, nadlak - vse-v-enem tekočina z naše UV gel nohte Blistati neon!

-Ni oprijema in sijaja plasti, ki je bolj potrebna
-high-gloss motno barve
-Zdravil pod UV in LED luči
-brez potenja plast
-Zelo enostavna uporaba kot lak za nohte in enostavno odstranljiva
-Odstranljive, tanke viskozen in motno barva gel. Lahko se uporablja kot stalni lak za nohte
-noben pretresite in mešamo
-100 % odgovornost na vse nohte, modeliranje sistemov, kot so gel, akril in steklena vlakna
-do 4 tedne celca oprijem na vaših nohtih!

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

5

Prehľad

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna