Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Kozmetika
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Axe Deospray 150 ml - edinstven vonj za vsak dan za moške
Podrobnosti
+

"Posebna za na različne vonjave Axe Deospray 150 ml so različnimi sestavami, ki zdruûujejo edinstvene okuse. Poleg zanesljive učinek deodorant proti znoj vonj in pod pazduho mokroto, vonj naredi nepozabno izdelka in tudi uporabnika.
Deospray - veliko dišav
Ali sadno sveže in moški kot Variante "Apollo" fine Woody in sveže zelišče v dišava "Deep Space" ali sadno in na istem čas fine hrast v Deospray "Mature" - Axe Deospray za moške izpolnjene dolžnosti schweißhemmer popolnoma 150 ml. Edinstveno vtis za nos, ki nepozabno oblike so-_ND3DND3DAxeND3DND3D_ Deospray za moške, klicne kartice za nos da kombinacije posameznih vonj v povezavi z značilnim vonjem vsakega človeka.
Vsakodnevno uporabo za dnevno dišave
Axe Deospray za moške lahko uporablja vsak dan v vsak na voljo vonj. Telo spray se uporablja po jutranji tuš na čisto in suho kožo pod pazduho. Hypoallergenic formulacije z antiperspirantom učinek izdelkov za nego kože in hkrati ščiti pred mokroto pod pazduho in neprijetne znoj vonjave. Namig: doma kdo vse Variante Axe vonjev izročiti takoj svoje razpoloženje z ujemanje dišave.
viskoznost
+
tanka srednje debel
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna