Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Kozmetika
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Dove Deoroller 50 ml - dnevno sveže in zanesljivo vzdrževanje
Podrobnosti
+

Po vsakem tuš, uporabi deodorant pripada dnevno postopek. Nežno in trajnostno Dove ro ščiti 50 ml iz znoj in vlago Fu pod pazduho. Izdelek je na voljo v različnih vonjav in odvija njegov učinek prav po sliki v pod pazduho.
Nice in sveže - vsak dan
V Dove stroj, tudi učinkovito nego komponente so vključene poleg znoj-ki se upira sestavine. Torej ne v Deo ro "lepoto zaključek" mineralov sljude z odsevne lastnosti in voljna koža, v deodorant roller "Sveže" zeleni čaj in kumare združuje učinkovit in blage mešanice, aluminijasto soli so povsem opustiti. Oboje zmnožek oferirati zanesljiva zaščita proti potenje in pod pazduho mokroto poleg skrbno nego do 24 ur.
Enostavnost uporabe - dolgo učinek
Dove de roller 50 ml je preprosto izbrisan po prhanju na čisto in suho kožo pod pazduho. Po potrebi lahko tudi ponovi postopek. Izdelek je popolnoma suho, znoj-ki se upira sestavine za več ur in zaščito zuverlässgi proti vlage in neprijetnih vonjav. Odlično je majhen deodorant roll-on za na poti ali za vzdrževanje po vadbi. Nizko Velikost gre deodorant, pakiranje v majhne torbice.
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna