Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 149 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Kozmetika / Nega za lase
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Elina parkelj set 4 - Lasni dodatki za dolge in kratke lase
Podrobnosti
+

Frizerski kremplji so uporaben pripomoček ne le v dolgih las, tudi kratke pričeske so doctored s praktični Lasni dodatki in styling. Črna barve in Brown On sodelujejo v kremplje koristno lasje v 4 set zlasti diskretno.


Frizerski kremplji v dolge lase

Kot, dolge lase je povzeti v eno ali več pletenice ali obrabljen kot updo. Ni vedno dolžina las, da ji je, da vse sklope najti ustaviti popolnoma in trajno v pričeska. V tem primeru dobite lase kremplji igro in odpravljanje posameznih pramenov v lase. Krajše resice ali različne dolžine las kosov mogoče vključiti učinkovito in usklajeno v v hairstyling.

Kratke lase - več možnosti styling, kot ste mislili!

Možnosti za styling, so kratke lase manj omejuje kot si mislite. Poleg tradicionalnih hairstyling z balzam, vosek ali gel frizerski kremplji lahko ustvarite zanimivo v vseh pravico kraje za smešne posledice. Tako da neke vrste updo lahko tudi s kratkimi lasmi pričarajo ali ustvarite dolžina posamezne kombinirane las. Medtem ko kremplji v rjave do črne lase zelo nevsiljivo in so skoraj nevidne v svetlejše lase burkast učinek prenesejo, ko je postavil parkelj uporablja 4 kot a lovilec.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna