Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Kozmetika / Nega za lase
Elina las posnetki + posnetke v 24 je postavil 5 cm
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Sponke in objemke so vedno potrebni za daljše lase. Celo zmerno kratko frizuro se podeljuje posebne piščalko s temi dodatki. To zagotavlja nevsiljivo držite 24 set lase posnetek + posnetke Črna / rjava 5 cm od Elina.

Objemka ali posnetek - kaj je, ko?

Razlike so med lase posnetek in posnetek lase na eni na Velikost, ampak tudi na način. Medtem ko sponko porine las med dve kovinski deli pod napetostjo, lasje pod napetostjo je vpeti v posnetek. Tako posnetek določa tvrdka počakaj še močnejši pramenov. Terminalov lahko diskretno vstavijo popraviti svoboden ali prekratek pramenov. To gre tudi z posnetek, ta posnetek pa boš bolj jasno.

Lase ton na ton za subtilno hair design

V temne lase, diskretno ali celo nevidni del so črne in rjave tone. V luči las, zlasti lase posnetke skozi nizko material debelina opazil komaj. Posnetki so potem tudi videti, še zaradi se Velikost in preprost obrazec diskretno in preprosto. Popraviti lase posnetek ali sponko, odvisno od strukture las, začeti rabiti produkt styling poleg. Balzam ali spray primerni tudi kot gel ali vosek.


Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna