Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Kozmetika / Nega za lase
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Elina parkelj - lock dolge in bujne lase
Podrobnosti
+

Ta lase kremplji v Črna in Brown z velikostjo 8 x 3.5 cm vsak spominja Ljuštura shell. Široko oklepajih so še posebej primerna popraviti dolge in bujne lase na hrbtni strani glave.

Stabilen spomladi in ukrivljeno kremplji

Frizerski kremplji dobili tesen v lase, z močno pomlad, ki povezuje dve kremplji, kakor tudi z ukrivljeno obliko. Ta posamezna tines povezujejo in se prepričajte, da lahko las ne zdrsne ven. Tudi claw las ostane na mestu in ne šibkejši v zgodovini nošenja. Videti od zunaj posnetek izgleda nekoliko odprte lupine. Spomladi je videti, ampak diskretno izgine skozi Črna in rjava colorway.

Posebej primerni za bujne lase

Ta lase kremplji za bujno in gosto dlako ali kodri so dimenzije 8 x 3,5 cm in razmeroma velike debeline. A large posnetek je hraniti toliko las, tudi ta precej impresivno dodatki za lase v široko paleto las v drugo komaj opazno. S kratke ali tanke lase, je priporočljivo uporabiti nekoliko bolj subtilen lase claw, katere potem manj na sam opozarja.


Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna