Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Kozmetika / Nega za lase
NIVEA šampon 2 v 1 Express 250ml - šampon in balzam
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Zjutraj gre večinoma hitro, tudi pod prho. Za temeljito čiščenje in dodatno nego zagotavlja Nivea šampon 2 v 1 Express 250ml. Šampon in balzam v enem zagotavlja Ta izdelek v enem prehodu za čiste in zdrave lase.

Pruće citat za enostavnost glavnik

Vsakdo ve, problem: ste uporabili samo šampon je pogosto krhke lase in je lahko težko Combs. Ni časa za dodatne balzam nato je Nivea zagotavlja Express šampon 2 v 1 250ml za sredstvo. Za svetlobo Glavnik lastnosti zagotavlja vsebuje izvleček akacije, zdrav sijaj in je gladek občutek prinaša tekoče keratin v lase. Nežen formulacije v tem 2 v 1 izdelka iz Nivea tako ponuja popolno izrecnega storitev za na Lase.

Samo šampon za vsakodnevno uporabo

Čiščenje kot šampon, sluga kot sperite - torej does je Nivea Šampon 2 v 1 Express, ki je zaradi svoje blage sestavine za vsakdanje Uporaba je primerna. Oreh velika Količina je masirati v lase, da kratek Einwirkzeigt je temeljito sprati s čisto vodo. Las meni takoj mehko in opazno sluga. Kot dopolnilo nadaljnjo nego in styling izdelki iz Nivea uporablja je dnevno Rezultat odlično prilega lase z zdrav sijaj.

Dimenzije
+
0.035 Meter (m)
0.07 Meter (m)
0.2 Meter (m)
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna