Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 149 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Kozmetika / Nega za lase
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
NIVEA za moški šampon proti prhljaju moč 250 ml
Podrobnosti
+

Prhljaj lahko precej problematično. Poleg pekoč občutek srbenja ki pogosto gre z njim, so za mnoge Moški pogosto uničujoče vidno posledice. NIVEA moški zdaj has a Nego kože izdelek je zasnovan s prizadetimi strankami dosledno ohraniti lase in učinkovito proti prhljaju lahko storite: Nivea šampon proti prhljaju Moč za moške, 250 ml.

Patentiran tekoči jasen sistem

Moč šampon proti prhljaju s patentirano tekočino je jasen sistem opremljena, ki učinkovito bori prhljaj. Že od prvega Šamponiranje razvija svoj uspešen, formula, da lestvice manj neposredno. Aktivne sestavine zagotoviti, da na lasišču, nazaj v naravno ravnovesje napravo, seveda povzroča nastanek prhljaja bodo zniža. Ker so lahko aktivne sestavine v šampon razrešiti, so lahko idealno na so razdeljeni na lasišču, tako da z enotnim učinkom.

Dnevno varstvo za močnejše lase

V idealnem primeru je Nivea je dnevno šampon proti prhljaju moč za moške 250 ml uporabljajo. Tako nastanek prhljaja lahko ne samo zmanjšati, temveč tudi mogoče preprečiti na dolgi rok. Poleg tega šampon ponuja odlično sestavine za vsakodnevno vzdrževanje. Vključeni bambusa ekstrakt krepi dlaka je Pristop k nasveti. Po šampon masirati in potem bil splakne lase počuti še posebej močno in bogat v na zdravje.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna