Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Kozmetika
Deospray v Nivea varuje stres zaščito za moške -
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Še posebej moški znoj na stres, hitro in trajno. V Nivea Deospray Blaži neprijeten stranski učinki stresa zaščito za moške z njegovo učinkovito antiperspirantom varstvo traja do 48 h. Pod pazduho mokroto in vonja nimajo tako možnosti.
Zaščita pred pazduho potenje in trajnostne oskrbe
V V Nivea Deospray stres zaščito za moške, ki so v kombinaciji dveh učinkovin, ki dokazano preprečujejo potenje. V kombinaciji, jih tvorijo neverjetni Duo in pod pazduho mokroto in vonj znoja nadomesti s ključno moške dišave. Skozi vključeni avokadovo olje in odpoved alkohola pri oblikovanju občutljivo kožo pod pazduho je hkrati zaščitena in vzdrževati, koža počuti suha in gladka.
Enostavnost uporabe - dolgotrajen učinek
V Nivea Deospray stres zaščito za moške bo razprši po tuš ali kad, uporablja in samo pod pazduho. Spray mora biti popolnoma suh pred oblačenje. Kdaj vloga za zagotovitev, da koža ni razdražena ali ranjenih. Fürs kopalnica je V Nivea, Deospray, stres, zaščito za moške v 150 ml spray lahko na voljo, ker je tam praktično 35 ml embalaži, ki ustreza v žepu.
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna