Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Airbrush

Airbrush

Zračni čopič Nasveti Airbrush Zračni čopič Nasveti
cena od 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Nail art šablone Airbrush Nail art šablone
0,45 € *
Airbrush barvami Airbrush Airbrush barvami
2,45 € *
30,63 € / 100 ml
Motiv nohteNasveti Airbrush Motiv nohteNasveti
cena od 6,20 € *
Airbrush šablono Airbrush Airbrush šablono
0,63 € *
Stiletto Modelov Nasveti Airbrush Stiletto Modelov Nasveti
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Nail art, mešanje ploščo Airbrush Nail art, mešanje ploščo
0,95 € *
5,00 € / 100 g
Airbrush tehniko - točen nail art za popoln nohti
Osnovna oprema za airbrush nail art

Tehnologija uspe nail art v airbrush, razni pripomočki so potrebni. Opremo za to posebno nail art varianta kot praktično airbrush Kit je na voljo v naši trgovini. Ta orodja so potrebne za osnovna oprema:
• Airbrush pištolo
• Batni kompresor z tank pod pritiskom
• Povezavo cevi, na primer kot spiralna cev
• Filter
• Nastavek za imetnika
• Čiščenje Kit
• Vodo topni barve, vključno s črno-belo
• Airbrush nail art šablone
Ta oprema je na voljo, na delovnem mestu, pripravljeni, pripravljeni za nail art. Z uporabo usta protector je priporočljivo, da varno izognili vdihavanje barve megle. Območju je treba zaščititi, workstation, sama zahteva svetel in bleščanja svetlobe za popoln pogled na žebelj.

Priprava dobre nohte za najboljše rezultate

Nail art lahko vedno samo tako dober, kot je velja priprava nohta. Uporabo airbrush tehniko akril ali gel nohti ali ojačani naravni nohti je mogoče. Površina mora biti temeljito očistiti, čisto in suho. Varstvo predloge samolepilne kože okoli nohtov je prilepljena na zaščito prsta. Kot prvi je popršiti lak palca. Prilagoditi tlak kompresorja 1,5 do 2 barov airbrush lahko začnete zaprosijo. Razdalja do nohta mora biti približno 4-5 cm.

Odstranite popoln airbrush nail art

Airbrush umetnost nohtov deluje več tanke plasti. Kot rezultat, rezultati so še posebej lep. V prvem koraku, žebelj je opremljen premaz. White je še posebej dobro in prinaša svetlobo poznejše plasti barve. Uporabi prvi plašč dries, šablon za airbrush. Želeni motiv je na žebelj in pritisniti na. Majhno količino v kompresor cisterne napolnjena z želeno barvo, se razdalja pri uporabi lahko zmanjša rahlo. Tudi tukaj se uporabljajo spet v več plasteh.

Je barva posuši in se razprši na katero koli želeno teme, predlogi previdno odstraniti s pinceto. Ščitnik za prst se lahko tudi odstrani. Popolna airbrush nail art je zapečatena s nadlak in tako pred izginja in praskami, dobro zaščiten.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€