Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Nohtov tetovaže
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017

Nohtov tetovaže

Samolepilne ali kot priklopnik

Obstajata dve vrsti nohtov tetovaže. Veliko majhnih motivov so na voljo kot samolepilne nalepke. Uporaba je zelo enostavno, potem, ker tattoos ste lahek daljni s pinceto jih prevoznik folije in lepilo. Komplet nalepk za nohte kot prikolice so na voljo v različnih debelinah in lahko bodisi neposredno evidentirajo in dali na žebelj, ali je najprej treba namočeno v vodi za nekaj časa. Vse komplet nalepk za nohte skupaj je, da je zapečatena nohtov na koncu. Torej, dolgo držijo tetovaže na žebelj, in obdržati vašo moč, obliko in barvo.

Nohtov tetovaže v številnih variant

Nohtov tetovaže so idealne za hitro oblikovanje nohtov fantazijska kot neprisiljen-v-raba nalepke. Široka izbira stenskih nalepk omogoča enostavno ustvarjanje poljuben stil. Grafični, cvetlični, okrasne ali romantično - za vsaki želji nohtov design ali nalepke pravilno nohtov. Večina predmetov so na voljo v različnih barvah ali barvnih kombinacijah, tako da nohtov design lahko zlahka prilagodijo obleko in osebni slog. Veliko nalepke tudi kombinirati, ustvarjanje tako novo in edinstveno umetniških del na naravnih ali umetnih nohtov.

Od posamezen predmet do polno kritje tattoo

Zraven majhne tattoo nalepke kot poln kritje ali za francosko Nails, motivi so na voljo. Zelo hitro lahko izvedejo nohtov design. Nail art nalepke lahko vloži za idealno postavitev z striženje nohtov v obliki in so "ročno" tako komaj za eno s čopičem ali z airbrush tehniko.

Pečat kot zaključek

Tako imajo nohtov tetovaže in ne izloči iz nohtov, pečat se uporablja v zadnjem koraku. Glede na to, kako je namenjen nohtov, lahko uporabljajo nadlak ali lakov, ki uporablja. Nadlak je utrjena pod svetlobo enote in predvideva zlasti težka in bleščečo površino, da trajno lep nohte.
Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna