Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Nohtov tetovaže
Nail tatoo pisane francoskem slogu - pisane nail art za lepljenje
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Srca in zvezde v vesel Regenbogenfarben so idealno primerna za nohti, barvit in pameten moda. Uporabo nohtov tatoo barvit francoski stil je zelo enostavno. Nohtov samolepilne nalepke so enostavno uporabne in bolje Rok uporabnosti zapečatena.


Tako žebelj tatoo pisane francoskem slogu na žebelj trajno in spoštujejo zanesljivo, dobra Priprava je potrebna. Žebelj je kako običajno manikiranje v formi in zgrajena v okviru modela lokacije. Na površini končal, čisto žebljem nalepke lahko zdaj popolnoma namesti v skladu z zahtevo. Želeni motivi, ki so Posneti film prevoznik z para pinceto, cut, po potrebi v obliki in Set za čiščenje nohtov. Vgrajevanje možno je tudi v vlažen gel. Presežek nalepke material lahko, kadar je to primerno, z za Odstranite datoteko. Tako nail art nalepke dolgo in zanesljivo na žebelj Stick lovec na fotke je treba uporabiti kot konča. Odvisno od nohtov primeren za nanaša lak ali nadlak. Končni sloj predvideva trajno lep nohte z domiselno nohtov tetovaže v svetlih barvah.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna