Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Tekočine / Čiščenje, dezinfekcijo in odstranjevanje
Nded Higiena Spray 70% - Premium Higiensko razpršilo za nohte modeliranje in manikuro
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

V nded Higiena sprej se lahko uporablja za umivanje rok in površin, dokler ne dobi v odprte rane. Podobne skladbe osnova potrjeno v razkužili.

Ta nohtov oblikovanje izdelka se ni potrjeno, saj je ni mogoče napolniti v aseptičnih pogojih, ampak deluje tudi kot take. Da bi zagotovili raven higiene v katerem koli registriranem kozmetičnem salonu, smo poudariti, da se dezinfekcijska sredstva lahko prenesejo samo za lastno uporabo, za nadaljnjo prodajo le v aseptičnih pogojih.

Poleg tega, da je nded Nagelmodellage higieno Spray ponujamo v naših tekočine za čiščenje, razkuževanje + odstranitev tudi različnih certificiranih rokah - in površinsko dezinfekcijsko sredstvo za Hartmann. Za izdelke za nohte oblikovanje dezinfekcijo preprosto pogledaš na številke postavko 4173 30 Bacillol pena, 4175 in 4176 Sterillium klasična čista in 4178 Bacillol 30 pena z brizganjem pene.

Tudi za vaše zdravje načrta v kozmetičnem salonu pravi izdelek je. higiena čistilec nohtov salon je posebej brez barve - in proizvedenih dišav in brez olja, kar ima za posledico boljši oprijem nohta oblikovanje sistemov za posledico, kot z običajnimi čistili.

Bil je tudi brezplačno aldehid, ki prinaša boljšo združljivost z njo. Zaradi hitrega in brez ostankov uparjenjem v tem nohtov zasnove proizvoda do optimalne za prah. Nded Higiena Spray 70% - Premium Higiensko razpršilo za nohte modeliranje, manikuro in pedikuro.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.871
Prehľad
5
27
4
4
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna