Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Tekočine / Čiščenje, dezinfekcijo in odstranjevanje
Čistilec blago - nded nohtov nohtov čistilec mehko za nežno čiščenje
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Kot posebno čistilno sredstvo za naravni noht z nded nohtov čistejše spada blago - Nail Cleaner mehko nujno nohtov art dodatno opremo. 70% izopropil alkohol zagotavljajo razkuževanje učinek, tako da se ni samo čiščenje, ampak tudi higiena ves čas upoštevati. The Cleaner se uporablja za razmaščevanje in čiščenje nohtov ploščo pred barvanjem ali pred modeliranje nohtov.

Druga aplikacija za čistejše nohtov iz kategorije čiščenje, dezinfekcijo in odstranjevanje nded ima prav tako med Gelmodellage. Nastalo po utrjevanju od slojev gel lepljivo plast z lahkoto in popolnoma odstranimo s čistilom za nohte. To zagotavlja, da naslednja plast varuje. Prav tako lahko akril, steklena vlakna in lak za nohte je treba odstraniti s tekočino enostavno. Za uporabo nded nanesemo na nohte čistilec Zellette je žebelj obrisati z impregniranega Zellette še celo zadnjih ostankov barve ali masti proč od nohtov. Za trdovratne depozite lahko nohtov površino prepojena tudi s čistilom. Odvisno od tega, ali je Nail Cleaner mehko zaposleni v zasebnem ali poklicnem področju, različnih velikosti zabojnikov od 100 do 5000 ml. Steklenice za polnjenje so na voljo tudi tukaj v trgovini! Nded nohtov čistilec Blage - Premium nohtov čistilo Ugodno 70% izopropil alkohola za nohte modeliranje, manikura in pedikura.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna