Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Tekočine / Čiščenje, dezinfekcijo in odstranjevanje
nded nohtov čistilec citrusov blage - nežno naravnih nohtov, čiščenje
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

30% izopropil alkohola v nded nohtov čistejše Citrus blago - nohtov čistilec Citrus mehka zagotovi, da tekočina ne le čisti, ampak tudi dezinficira, A citrusov vonj zagotavlja prijetno ozračje v uporabi. Nail Cleaner je primeren za vse korake v art nohtov in modeliranje nohtov in ustvarja najboljše pogoje za dolgotrajno in sijoče nohte stvaritve.

žebelj čistejše je pomembno ne le za čiščenje nohtov, na primer, pred nanosom laka za nohte ali modeliranje material. Tudi v Gelmodellage žebelj čistilec pa dobro delo. Tako lahko znojenje, ki se pojavi med utrjevanjem plasti gela enostavno in temeljito odstrani. Čista površina je vedno predpogoj za naslednjo plast drži popolnoma. Blaga in zato še posebej primerna za naravne nohte čistilo se uporablja za Zellette, ta je nato obrisati, dokler čez noht, dokler ne izpolnjuje zahteve po čistoči in masti. Trmast gel ali steklenih vlaken ostane sname lažje, ko je prepojen žebelj ploščo. V kozmetičnem salonu velike količine tekočine za čiščenje, dezinfekcijo in prostora za različne dela je potrebno zato, da je nded nohtov čistejše Citrus blago v treh velikostih od 100 do 5000 ml. Ujemanje steklenice za polnjenje in odstranjevanje čistila so tudi tu pri na voljo trgovina. Nded Nail Cleaner Citrus Blaga - Premium nohtov čistilo Citrus-Soft profilirana Gelschwitzschichtenentferner za nohte modeliranje, manikuro in pedikuro.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna