Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Tekočine / Nego nohtov
nded kalcija negoarovalni

Podrobnosti
+

Mnogi iščejo manikiranje nohti in imam isti problem, kot mnogi drugi, da so nohti ne stabilnosti. Delaš nekaj, ampak tudi za lepe in urejene roke in nohti lepo. Vsakdanji stres, izpostavljene naše roke in nohte, nohte lahko izgubi stabilnosti in tako trgati, odlomijo in razbijejo. Razni zunanji vplivi, ki postanejo porozne in krhke. Vendar to ni bilo treba, in s pravilno nego lahko hitro in preprosto, da se odda. Če želite to narediti, morate vedeti, le kaj tekočine, ki so potrebna, da žebelj. Manikira mora biti samoumevno, če želite imeti lepe nohte. Po nohtih je treba vzdrževati pravilno. Naša skrb nded kalcija je povsem primerna, krhki nohti zagotoviti Pomembno hranilo kalcija. Aktivna sestavina krhki nohti bo nazaj elastično in preprečuje tveganje solzenje, razstavljanje ali Splitterns. Dobili hranljivo nego za vaše nohte v 15 ml steklenico krtačo. S krtačo lahko uporabite nego preprosto za povečanje vaše naravne nohte, kot lak za nohte, naravno. Ponujamo vam izdelke najvišje kakovosti. Lahko zaupate naše izkušnje kot proizvajalec brezpogojno. Ne obupa z vaše nohte, če so krhke ali krhek in ohrani naše kalcija.

Dimenzije
+

0.033 Meter (m)
0.019 Meter (m)
0.075 Meter (m)

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.7273

Prehľad

5
9
4
1
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna