Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Tekočine / Nego nohtov
Trdilec za nohte pomaga tanki in krhki nohti

Podrobnosti
+

Ste in koliko drugih trpijo krhke in tanke naravne nohte? Nato uporabite naše trdilec NDED prst nohtov na koncu žebelj. Ni pomembno, ali uporabite naše NDED nohte trdilec le kot lak za nohte ali podlak. Trim in oblikujejo nohte najprej z datoteko pesek list in osvoboditi jih od vložitve. Nadomestilo za izgubo vlage z krhki nohti, masažo olje za nohte. To lahko se preprosto potisnite nazaj vaš povrhnjico z UV. Priporočamo vam, da pomirja nohtov in kopel z roko. Naknadno, nosite naše nohte trdilec, ki zagotavlja za zaščito vašega nohta. Vaš nohti so zelo tanke, lahko uporabite drugo plast. Pustite, da se strdi dobro za obe plasti. Priporočamo, da ponovite ta postopek v rednih časovnih presledkih. Ne pozabite odstraniti vedno stare nohte trdilec plast z z odstranjevalcem laka brez acetona, preden uporabite nov plašč. Po vaših željah, lahko slikate lak neposredno v pozneje na vaših nohtih. Popolnoma sušenje barve, po odhodu znova uporabo naše nohte trdilec, spet popraviti. Žal, vi življati vaš mehko in krhki nohti ne čakati dlje in še vedno koristi od prst nohtov nego, studijske kakovosti zvoka, izven našega dosega tekočine za nohte. Glej za sebe in da naše prst nohtov trdilec po nizki ceni.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.4286

Prehľad

5
5
4
1
3
0
2
1
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna