Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Tekočine / Nego nohtov
Vylet Nails Kalcija nego nohtov

Podrobnosti
+

Za vas smo izbrali temelji tekočino nohtov na rokah in nogah. Nego nohtov Vylet-nails kalcija je rešitelj za krhke in razpokan nohti. Morda ste sitnost približno za dolgo časa z Lomljava nohtov nasveti. Tekočina se prenese z mineral kalcij in predstavlja idealno rešitev za teh nadlog. Zahvaljujoč kakovosti proizvodnje nohtov salon, se nanašajo na strokovno izdelkov za manikuro in pedikuro. Gre za vas v lepe steklenice z integrirano krtačo v zamaški. Veste kateri vaši laki za nohte. Rosé sije izdelkov za nego kože je tanek in enostaven za uporabo. Obstaja rahlo teče premaz se uporablja za naravne nohte. Na nohta, nič več ni iz svetle barve videti. Nego nohtov kalcija Vylet-nails hiter in pregleden izsuši. Diskreten lesk, ki se potem odraža na vaše nohte. Za redno uporabo, nohti in toenails nazaj elastičnih bo krhka, pokanje in sekanje izteklo. Stabilizator lak se lahko uporabijo kot zdravilo. Samo čakati po tem, da en dan in še enkrat uporabi izdelka. Naslednje tretji dan z odstranjevalcem laka odstraniti in začeti iz nič. To izvedete za dva tedna. Boste našli neverjetni ponudbe vedno z nami - uživajte v raziskovanju.

Dimenzije
+

0.033 Meter (m)
0.032 Meter (m)
0.075 Meter (m)

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

3

Prehľad

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna